085 273 9719 info@fintalent.nl

Recruitment Entrepreneur Netherlands kondigt Strategische Samenwerking aan met challenger van finance recruitment: Fintalent.

12 Oct 2023

[Rijswijk, 12 oktober] - Recruitment Entrepreneur Netherlands, een dochteronderneming van Recruitment Entrepreneur, de wereldwijde investeringsmaatschappij die zich richt op investeringen in recruitment-ondernemers, is verheugd om een strategische samenwerking aan te kondigen met FinTalent, een innovatieve start-up op het gebied van recruitment, gevestigd in Rijswijk en gespecialiseerd in werving voor de financiële sector.

 

Oprichter en voorzitter van de gerenommeerde recruitment-businessinvesteerder, James Caan CBE, Recruitment Entrepreneur heeft een bewezen staat van dienst in het identificeren, koesteren en opschalen van talent met hoge potentie binnen de recruitmentsector. Deze samenwerking markeert een significante stap voorwaarts in de missie van het bedrijf om innovatieve wervingsinitiatieven over de hele wereld te ondersteunen.

 

FinTalent, geleid door het dynamische duo, Zaker Sidiki en Varida Buitenhuis - beiden zeer ervaren en goed goed verbonden met de wereld van finance recruitment - is van plan om te profiteren van de veranderende behoeften van financiële professionals in Nederland en West-Europa, evenals de groeiende klantenkring van binnenlandse, regionale en mondiale klanten die op zoek zijn naar het beste talent en innovatieve oplossingen voor het sourcen van personeel. Deze samenwerking zal de financiële kracht van RE combineren met de diepgaande marktkennis van FinTalent om op maat gemaakte en duurzame oplossingen te bieden die gericht zijn op het matchen van talent met kansen.

 

James Caan CBE toonde zijn enthousiasme voor de samenwerking: "De finance sector, in Nederland en in heel Europa, is een dynamische en groeiende markt. We zijn verheugd om de krachten te bundelen met FinTalent om het groeipotentieel dat het biedt te benutten. Met onze gecombineerde expertise en middelen streven we ernaar om een ongeëvenaard niveau van service te bieden en bij te dragen aan het voortdurende succes van de financiële dienstverleningsindustrie in de regio."

Dit sentiment werd versterkt door Marco van Rooij, Country Manager van RE Nederland, die aangaf: "De werving in Nederland blijft zich in een versneld tempo ontwikkelen, en het is alleen maar juist dat RE, als een wereldwijde speler, voorop loopt in het drijven van deze transformatie."

 

Zaker en Varida, oprichters van FinTalent, spraken over het strategische belang van de samenwerking: "Onze samenwerking met Recruitment Entrepreneur stelt ons in staat om gebruik te maken van hun uitgebreide zakelijke ondersteuningsinfrastructuur, commercieel inzicht en branchekennis. De Europese markt voor financiële diensten staat op het punt van transformatie, en samen zullen we uitgebreide, innovatieve en overtuigende wervingsoplossingen bieden die bedrijven en individuen in staat stellen om duurzaam te gedijen in dit veranderende landschap."

 

Milad Zandi, de oprichter en Managing Partner van Timetohire, dat zich profileert als de snelstgroeiende RPO-specialist in Nederland en tevens de lokale partner van RE Netherlands, onderstreept het belang van deze samenwerking: "Als lokale partner van Recruitment Entrepreneur zijn wij bijzonder enthousiast over de ontwikkeling van deze alliantie met FinTalent. Zaker en Varida zullen met hun unieke benadering ongetwijfeld een positieve impact hebben op de lokale arbeidsmarkt voor recruitment. Door de sterke punten van deze doorgewinterde recruitmentexperts te combineren met de passie en innovatie die alleen een start-up kan bieden."

 

Recruitment Entrepreneur en FinTalent beschouwen hun samenwerking als het begin van een transformatie in het Nederlandse recruitmentlandschap voor de financiële sector. Deze strategische samenwerking belooft zowel klanten als kandidaten nieuwe mogelijkheden te bieden voor groei en succes.

 

Voor media-aanvragen kunt u contact opnemen met:

 

Recruitment Entrepreneur (Nederland)

Marco van Rooij

E-mail: m.vanrooij@recruitmentvc-int.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marcovanrooij/

+31 6 39715158

 

Timetohire

Milad Zandi

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/miladzandi/

 

FinTalent

Zaker Sidiki

E-mail: info@fintalent.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/zakersidiki/

085 273 9719

 

Over Recruitment Entrepreneur (RE):

Recruitment Entrepreneur, opgericht door James Caan CBE, is een vooraanstaande speler in de wervingsindustrie op wereldniveau. Het biedt wervingsondernemers de nodige middelen, ondersteuning en expertise om succesvolle bedrijven te creëren. Met een indrukwekkende staat van dienst in het stimuleren van start-ups in de wervingssector, heeft RE zich volledig gecommitteerd aan het bevorderen van innovatie en excellentie binnen de branche.

Website: www.nl.recruitmententrepreneur.com

 

Over FinTalent:

FinTalent, de vooraanstaande partner voor het werven van financiële professionals in Nederland, werd opgericht met als doel de kloof te overbruggen tussen topkwaliteit talent in de financiële sector en zinvolle carrièremogelijkheden. Wij hebben ons ten doel gesteld om de oppervlakkige en transactionele aard van traditionele werving te veranderen en willen fungeren als de drijvende kracht achter de ontwikkeling van betekenisvolle partnerschappen die leiden tot duurzame groei en gedeelde welvaart.

Website: www.fintalent.nl

 

Over Timetohire:

Timetohire, de snelst groeiende RPO-specialist in Nederland, speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de wervingsprocessen van organisaties, met als doel het realiseren van meer succes en duurzaamheid in recruitment. Naast Recruitment Process Outsourcing biedt Timetohire ook interim recruitment en HR-oplossingen om op elke fase van de candidate- en employee journey te kunnen ondersteunen. Opgericht in 2018, heeft Timetohire sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt en telt nu meer dan 100 toegewijde recruitmentspecialisten. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door zijn unieke en controversiële kijk op recruitment, ondersteund door een team van zeer ervaren recruitmentexperts helpen zij organisaties dagelijks om het beste talent aan te trekken. 

Website: www.timetohire.nl/ 

Waarom Specialistische Werving een Must-Have is in de Financiële Wereld

De financiële dienstverlening is een jungle van regels, risico's en voortdurende veranderingen. Hier draait het niet alleen om goed, maar om geweldig zijn.

28 Sep 2023
Read more
Het talentlandschap in de Nederlandse financiële dienstverlening ontdekken

De financiële dienstverleningssector is een ware krachtpatser in de Nederlandse economie, en hij draagt flink bij aan groei en stabiliteit.

19 Sep 2023
Read more